Gîte Colombard

De gîte heeft een oppervlakte van 45 m². De ruimte, een studio, is handig ingedeeld, met een overzichtelijke en goed uitgeruste keuken, een eettafel met vier stoelen, een zithoek en een aparte slaaphoek. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Het terras ligt in de beschutting van de muur omheen de binnenplaats en vangt zowel de ochtend- als de middagzon.

In het hoogseizoen huurt u gîte Colombard per week van zondag 16u tot zondag 10u. Huurt u liever van zaterdag tot zaterdag, kies dan voor gîte MansengBuiten het hoogseizoen huurt u de gîte voor minimaal 3 dagen, vertrek en aankomst vrij te kiezen.

Het laden…

OF CONTACTEER ONS

In de keuken vindt u een gasvuur met vier bekkens en oven, een microgolfoven, een ijskast met vriesvak, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster, een grote en kleine pan, 4 goede kookpotten, een steelpan, enkele ovenschotels en tal van klein keukenmateriaal.

Wie wil, kan gebruik maken van de gemeenschappelijke wasmachine. In uw bergruimte staat een droogrek, een strijkplank en een strijkijzer.

Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u een babybedje en een kinderstoel.