Gastenkamers

U vindt bij ons een familiekamer voor 3, 4 of 5 personen of een gastenkamer voor 2 personen. Daarin hebt u keuze tussen een gastenkamer (2p) van 20 m² op de 1ste verdieping of een gastenkamer (2p) van 45 m² op het gelijkvloers, met eigen ingang, privé-terras en salon.

Het laden…

OF CONTACTEER ONS

‘s Ochtends ontbijt u standaard met vers brood en croissants, boter, confituur, naar wens kaas en ham, koffie of thee en heerlijk fruitsap . Afwisselend krijgt u daar nog fruit bovenop, of huisbereide fantasieën zoals yoghurt, appelgebak, cake, een eitje of een pannenkoek.

Blijft u ook graag eens bij ons eten? Met plezier, want enkele keren per week kruipen wij ‘s avond achter het fornuis om voor u een driegangenmenu te verzorgen: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en kaas of nagerecht. Wij kiezen hierbij zo mogelijk voor verse ingrediënten en streekproducten. Met een ganzenboer en een geitenkweker op wandelafstand zijn wij meteen in het voordeel. Onze table d’hôtes wordt alleen op afspraak gedekt.

De eetplaats blijft de hele dag door toegankelijk. U vindt er, naast een kleine bibliotheek met heel wat streekinformatie, een gemeenschappelijk te gebruiken koelkast.

Onze gastenkamers kregen de namen Braucol, Mauzac, Négrette, Manseng en Colombard. Dat zijn wijndruiven die het hier in de Sud-Ouest goed doen. Benieuwd naar hun smaak? Wij hebben wel zo’n flesje voor u in huis!