Gastenkamers

Overnachten in kamer Mauzac, Braucol of Négrette – de namen van authentieke wijnrassen uit de sud-ouest sieren uw kamerdeur. Een totale renovatie in het winterseizoen van 2014-2015 doet de sfeer van het oorspronkelijke landhuis weer herleven. De originele houten vloeren zitten in de boenwas, de volledig vernieuwde badkamers zijn tegelijk uiterst praktisch én gezellig en elke kamer kreeg een unieke eigen toets mee die u zich ongetwijfeld nog lang herinnert.

Kamer Mauzac is een tweepersoonkamer met bad en bidet. Kamer Braucol is een tweepersoonskamers met inloopdouche. En kamer Négrette is de familiekamer: een suite met twee afzonderlijke, aan elkaar gekoppelde slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.

‘s Ochtends ontbijt u standaard met vers brood en croissants, boter, confituur, naar wens kaas en ham, koffie of thee en heerlijk fruitsap op basis van bio-ambachtelijk appelsap uit buurdorp Gignac. Afwisselend krijgt u daar nog fruit bovenop, of huisbereide fantasieën zoals yogurt, appelgebak, cake, een eitje of een pannenkoek.

Geniet u graag van dit ontbijt maar beschikt u bij voorkeur ook over een eigen zithoek, een uitgeruste keuken en een privé-terras? Dat kan, want buiten het hoogseizoen kan u bij ons ook voor een luxekamer opteren (kamer Colombard en kamer Manseng). Zo’n luxekamer combineert alle voordelen van een tweepersoonsgîte met de voordelen van een gastenkamer. U krijgt, zoals u het van een bed&breakfast mag verwachten, een uitgebreid ontbijt, een mooi opgemaakt bed en een badkamer met alles erop en eraan.

Blijft u ook graag eens bij ons eten? Met plezier, want enkele keren per week kruipen wij ‘s avond achter het fornuis om voor u een driegangenmenu te verzorgen: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en kaas of nagerecht. Wij kiezen hierbij zo mogelijk voor verse ingrediënten en streekproducten. Met een ganzenboer en een geitenkweker op wandelafstand zijn wij meteen in het voordeel. Onze table d’hôtes wordt alleen op afspraak gedekt. Reken op 25 € per persoon, all in.

De eetplaats blijft de hele dag door toegankelijk. U vindt er, naast een kleine bibliotheek met heel wat streekinformatie, een gemeenschappelijk te gebruiken ijskast. Wilt u in de tuin picknicken, dan kan u gebruik maken van onze borden, glazen en bestek.